Data da chegada:
Data da partida:
Pessoas
Quartos
A partir de 126 AWG
A menor tarifa encontrada nas últimas 48 horas.
Nós pesquisamos todos os melhores sítos Web de viagens para encontrar os menores preços para você!
Aruba Harmony***
48 avaliações
Avaliações Apartamento Aruba Harmony***
Palmitastraat 9, 0000, Oranjestad
Bem vindo ao Zoover, um site independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar as opiniões verídicas sobre Apartamento Aruba Harmony*** e outras informações úteis para suas férias em Oranjestad.
Apartamento Aruba Harmony obteve uma média de 8,3 dos 10, baseado em 48 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar opiniões reais sobre Apartamento Aruba Harmony*** e outros dados úteis sobre suas férias em Oranjestad. Alem disso podes encontrar 76 Fotos de férias de Apartamento Aruba Harmony*** em Zoover. Podes ver 1 Vídeos de Apartamento Aruba Harmony***. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em Aruba. Veja todas as possibilidades de pernoite em Aruba. Compare Apartamento Aruba Harmony*** com as outras acomodações em Oranjestad.
Por favor, espere um momento...
Lamentavelmente não existem avaliações em Português para Aruba Harmony*** / Oranjestad. Tu podes adicionar uma avaliaçã.

Visitaste essa acomodação?

7,9
8,4
8,1
8,1
Mostrar pontuação e avaliações de:
Viajando sozinho, Nov 2012
"Aanrader"
Jan Mostert
9,0
24-11-12 De naam geeft uitstekend weer wat de sfeer uitstraalt.
Geweldige gastvrijheid.
Heerlijk terras / tuin met zwembad en palmen.
Lekker rustig gelegen en toch dicht bij de stad.
Manager Raymond, guest relations, 20-03-13
O proprietário disse:  Jan je was een bijzondere gast! Dank voor de gezellige tijd. Graag tot ziens.

Casal, Jun 2012
"Heerlijke rustige relax plek,voor herhaling"
a.van der waal
9,0
14-06-12 kontakten waren vanaf 1e moment prima,transfers prima geregeld, autohuur werd ook goed geregeld.
op complex in rustig gelegen wijk is voldoende zon en schaduw,appartementen liggen rondom zwembad.
alle eer voor Lily.die iedere dag voor een ieder klaarstond,behulpzaam,en vriendelijkheid hebben wij alle dagen ondervonden.
prijsverhouding prima,parkeerplaats voor de deur.
Lily bedankt
aaldert en gerry
Manager Lilly, general director, 20-03-13
O proprietário disse:  Aaldert en Gerry, We zijn blij dat jullie deze reis konden maken!! Dank voor deze leuke en oprechte reactie. Ook wij hebben genoten met jullie samen! We kijken wederom uit naar jullie komst, graag tot ziens in onze Aruba Harmony. Lieve groetjes Lilly

Viagem de negócios, Jun 2012
"Prima ontvangst"
PG
9,0
12-06-12 Voor mijn werk op Aruba zocht ik eens wat anders dan de standaard 5sterren op de kust en vond Aruba Harmony Apartments een opvallende naam. De ervaring heeft dit helemaal waargemaakt, een prima ontvangst van begin tot einde en een boven verwachting ervaring. Hier zal ik zeker nog terugkomen.
Manager Barbara Arenz, 20-03-13
O proprietário disse:  Dank u wel. Ja ook voor zakelijke gasten, bieden wij een goede en gezellige accommodatie. graag tot ziens.

Encontre mais informação Apartamento Aruba Harmony*** através de:

Casal, Abr 2012
"Gewedige accommodatie Aruba Harmony Apatments"
Rob en Rinus
10,0
31-05-12 Wegens overboeking van ons hotel zijn wij omgeboekt en in Aruba Harmony Apartments in Oranjestad beland.
Geijk bij binnekomst zijn we zeer hartelijk onthaald met een koel drankje. veel informatie, folders en tips over Aruba.

Wat een prachtige locatie, een echt pradijsje!
Leuke appartementen, suites en hotelkamers.
Keurig onderhouden tuim met heerlijk zwembad alles gerund door geweldig personeel..

Iedereen was erg erg aardig, er waren gasten uit heel de wereld, heerlijk om onze talenkennis weer eens op te frissen!

We zijn heel tevreden en blij dat we hier in Aruba Harmony zijn beland, geen massa touisme, maar wel rust en " personal touch" van het managment.

Volgend jaar boeken we direct en komen terug naar dit bijzonder plekje!

Dank julie wel Harmony we hebben enorm genoten!.

Groet
Rob en Rinus
Manager Team Aruba Harmony Apartments, 03-06-12
O proprietário disse:  Geachte gasten, Dank voor uw berichtje. Ook jullie waren zeer plezierige gasten zoals de meeste van ons. Jullie zijn wederom van Harte Welkom in ons klein "paradijsje". Nogmaals dank voor de gezellige borreltuurtjes en voor de heerlijke meegebracht kaas! Groet en graag tot ziens. Aruba Harmony Apartments en haar team.

Viajando sozinho, Abr 2012
"Aanrader "
Leo Krijgsman
8,0
16-06-12 geweldig ligging is goed,vriendelijk,behulpzaam,gezellig, kan ook niks verzinnen wat negatief is apartementen om het zwembad, BBQ aanwezig, en ligbedden waar je lekker kan zonnen en een lekker wijntje,biertje.coctail kan drinken en lily een geweldige gastvrouw
kom zeker terug naar Harmony A great place
thanks Harmony team for the great service
Manager Lilly & Barbara, 20-03-13
O proprietário disse:  Be welcome, any time! Altijd welkom! Graag tot ziens!

Famílias com jovens, Fev 2012
"Perfect accommodation!"
Cees de Wit
10,0
04-03-12 My son and I had a perfect accommodation at Aruba harmony Apartments.

All was very clean and well organized.
The location is quiet but nearby shopping mall, bus stop and other activities.

Service is very good, the management is there for you, to help you with excursions or questions about the island.
They serve meals on special request, you MUST try the Harmony breakfast!

We will come back again to see more of Aruba and will book Harmony again because of perfect location, good service, nice rooms and friendly ambiance with employees and other guests.
Thank you Harmony!

Casal, Set 2011
"Hartstikke leuk"
mscherps
7,0
21-11-11 Voor deze prijs een leuke accomodatie. De ontvangst was zeer vriendelijk. We werden van het vliegveld afgehaald door de dochter van Barbara, Alex. Omdat het laat en het donker was toen we aankwamen, werd er op ons verzoek een heerlijke pizza gehaald. De andere dag werd er ook nog eens een ontbijt voor ons geserveerd. Op Aruba is het verstandig een auto te huren, waar je ook verblijft heb je deze altijd nodig. Voor een huurauto werd ook door de gastvrouw gezorgd een voordeel daarvan is, dat het nog eens goedkoop ook is. Het appartement complex licht niet aan het strand, maar even buiten Oranjestad in Vilawijk. De meeste gasten die Aruba bezoeken zullen meestal uit eten gaan. De mogelijkheid om in het appartement te eten is zeker aanwezig al is de ruimte daarvoor wel klein. De keukeninrichting is in ieder geval helemaal aanwezig zodat er gekookt kan worden indien men dat wenst. In de buurt is een supermarkt waar alles is te koop wat ook in Nederland verkrijgbaar is. Barbara bedankt.
Manager Barbara, Aruba Harmony Apartments, 03-06-12
O proprietário disse:  Geachte Gasten, Dank voor uw complimenten en het schrijven van uw berichtje! Dank voor de tips. Wat een mooie foto's dank u wel. Graag willen we de Kerstman en zijn vrouw wederom uitnodigen in onze Aruba Harmony Apartments. Jullie ook bedankt voor alles en zeker tot ziens. Groetjes Barbara

Viajando sozinho, 2011
"Fantastische plek om tot rust te komen"
H.J
9,0
04-04-11 Al 4 x bij Aruba Harmony geweest en nog steeds niet genoeg ervan. Zoek je rust en wil je niet in een hotel zitten ga dan naar Aruba Harmony. Eigenaresse Barbara en haar personeel zorgen zeer goed voor je en het ontbreekt aan niets. Schone appartementen. Een auto huren wordt voor je geregeld zodat je het eiland kunt verkennen. Bij Barbara en medewerkers voel je je meteen familie en de relaxte sfeer bij Harmony en ook op Aruba zelf maken het tot een onvergetelijke vakantie.
Van harte aan te bevelen. Er hebben enkele slechte berichten op deze site gestaan, niet op letten deze worden geschreven door jaloerse concurrenten die proberen gasten bij Harmony weg te halen. Als je eenmaal bij Harmony bent geweest kom je steeds weer terug.
Manager Reserveringsafdeling Aruba Harmony Apartments, 21-09-11
O proprietário disse:  Geachte gasten, Ook jullie waren voorbeeldige gasten. Graag tot de volgende keer...en nogmaals dank voor het perfet achterlaten van jullie appartement! Als extraatje voor jullie jubileum voor volgend jaar een gratis upgrade naar een van onze suites! Vriendelijke groet, Team Aruba Harmony Apartemnts

Casal, Mar 2011
"Harmony, maart 2011"
Mathilda
7,0
24-03-11 Voor de reiziger die vooral van de omgeving (lees: strand) wil genieten en niet teveel geld uit wil geven aan het verblijf, is dit echt een prima optie. Kleinschalig appartementencomplex, vriendelijke eigenaressen en personeel en centraal gelegen ten opzichte van het centrum van Oranjestad en de stranden. Een auto is wel echt een must!

Baby beach en Arashi beach zijn wel echte aanraders. Dit zijn echt schitterende stranden waar het daarbij ook nog eens heerlijk rustig is. En de tocht naar de natural pool was ook echt de moeite waard. Ondanks het toerisme 'boven' op het eiland, ontdek je tijdens deze tocht in een jeep dat het eiland (met name 'beneden') ook bestaat uit ongerepte natuur.
Manager Barbara van Aruba harmony Apartments, 21-09-11
O proprietário disse:  Lieve gasten, dank voor alles, jullie waren geweldig! graag tot de volgende keer! Barbara

Casal, Set 2010
"Great "
leo
10,0
27-09-10 Toppy Harmony gezellig en zeer aan te bevelen vooral de gastvrijheid van Lily en ramon. en de beesteboel naatuurlijk,wij gaan meedere malen naar aruba en Harmony was voor ons de eerste keeren en komen zeker terug :o) Harmony one happy place to stay
Manager Raymond onderhoud Aruba Harmony Apartments, 21-09-11
O proprietário disse:  leo en vera.. Welcome back..over and over ;-) weer tot de volgende keer.. ayooooo i tur kos bon, no?! Raymond

1 2 3 4 5 seguinte

Um link da Zoover em seu website

Clique aqui para obter todas as opções de gadgets de Zoover

Poll

Que turistas europeus irrita-o mais em suas férias?

É o proprietário do alojamento?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário do alojamento.Clique aqui para obter mais informações