Zoover Avaliação de férias por turistas. Hotel Residència l'Aldosa in L'Aldosa Andorra. Também dê a sua opinião!

Avaliações Hotel Residència l'Aldosa

Hotel Residència l
28 avaliações

Avaliações Hotel Residència l'Aldosa

Plaça del poble 6, AD 400, L'Aldosa
Bem vindo ao Zoover, um site independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar as opiniões verídicas sobre Hotel Residència l'Aldosa e outras informações úteis para suas férias em L'Aldosa.
Hotel Residència l'Aldosa obteve uma média de 9,3 dos 10, baseado em 28 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar opiniões reais sobre Hotel Residència l'Aldosa e outros dados úteis sobre suas férias em L'Aldosa. Alem disso podes encontrar 35 Fotos de férias de Hotel Residència l'Aldosa em Zoover. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em Andorra. Veja todas as possibilidades de pernoite em Andorra. Compare Hotel Residència l'Aldosa com as outras acomodações em L'Aldosa.
Por favor, espere um momento...
Lamentavelmente não existem avaliações em Português para Residència l'Aldosa / L'Aldosa. Tu podes adicionar uma avaliaçã.

Visitaste essa acomodação?

9,9
8,4
9,1
8,3
Mostrar pontuação e avaliações de:
Amigos, Mar 2012
"Hidden gem"
Ruth Winkley
7,0
6,0
17-03-12 This is a 2 star hotel with 4 star service.
The hotel is based in a small village with views down the valley or to the mountains. There is a local bus to the nearest gondola with links to Pal, or you can access the free ski bus to Arcalis.
The hotel was comfortable, clean and the food was exceptional. We were asked if we had any food aversions and the menu was adjusted to accomodate individual needs.
The owners really care for their guests.

Casal, Mar 2012
"Een super hotel"
thea
9,0
07-04-12 Het is inmiddels de derde keer dat wij naar dit hotel komen en het voelt echt als "thuiskomen". Het is echt een familie hotel en dan bedoel ik dat ook de gasten tot de familie gaan behoren. De kamers zijn niet echt groot maar wel compleet en super schoon. Maar je gaat niet naar Andorra om op je kamer te zitten, hoewel wij een super uitzicht hadden op ons balkon.
Over het eten valt maar 1 ding te zeggen: SUPER!!!.

Casal, Ago 2011
"Wij komen hier zeker terug!"
Roel-Jaco
8,0
17-09-11 De eigenaars de fam. De Wal / De Groot.
Bijzondere mensen met een heel groot Motorhart

De kamers zijn niet al te groot en de harde bedden, daar moet je even aan wennen.
Kamers met veel kastruimte en dat is voor motorrijders (of wintersporters)erg prettig.
Zelden zo goed gegeten en dat voor een hele leuke prijs.

Mooie plaats om van hieruit toertochten te maken door Andorra, Frankrijk of Spanje.

Wij komen hier zeker terug!

Encontre mais informação Hotel Residència l'Aldosa através de:

Casal, Ago 2011
"Fantastish hotel"
Boes
17-08-11 Een echte fantastisch voor motorrijders
Voor herhaaling vatbaar

Amigos, Jun 2011
"Geweldig hotel met een ongedwongen sfeer"
Jan & Thea
9,0
03-07-11 Tijdens onze motortoer door de Pyreneën overnachten we bij L'Aldosa.
Eigenaar Bas en zijn zoon André zorgen voor een gastvrije ontvangst en een heerlijke maaltijd. Samen met andere motorrijders ontstond er een supergezellige sfeer.

Tip: Qua motorrijden zorgt de route vanaf Sort naar Andorra al voor een lekkere 'warming up'. In één woord: fantastisch.
En wat is dan leuker om, onder het genot van een hapje en drankje ervaringen met andere motorrijders uit te wisselen?

Viagem em grupo, Jun 2011
"Fantastische vakantie gehad... super hotel"
Willem en Suze
10,0
03-07-11 Ik heb de hele wereld gezien en heb honderden hotels gezien, maar nog nooit een ervaring gehad als in dit hotel. De omgeving is erg mooi, de kamers zijn schoon en functioneel en de bediening is super aardig en behulpzaam. Je hebt vanaf de eerste dag het gevoel alsof je thuis bent en wordt je behandeld alsof je bij het gezin hoort.
Alles is dichtbij: heerlijk winkelen in de stad, wandelen door de bergen, een zwembad waar je kan relaxen, off raod rijden op de motor en in de winter de piste vlakbij.
Na deze week had ik zelfs geen zin meer om naar huis te gaan (was zeker langer gebleven als het mogelijk was) en kom zeker terug. O ja, het eten was ook super en je hoeft dus niet te zoeken naar een restaurant.....echt waar.

Viagem em grupo, Maio 2011
"Gezelligheid,goed weer,skien,motorrijden,fietsen"
Joost P
10,0
31-05-11 kleinschalig hotel, betrokken eigenaren die precies aanvoelen hoe om te gaan met de verschillende gasten. Veel luxe vindt je terug in de mogelijkheden die de omgeving biedt, het eten van meesterkok Bas en de gezelligheid die het hotel biedt. De hotelkamers voldoen, maar hebben wij ook alleen gebruikt voor de nachtrust. Volgend jaar weer naar het hotel en lekker boenderen door de bergen:)

Amigos, Mar 2011

"Topper"
Swen Van Den Haak
5,0
7,0
24-02-11 een goed hotel. leuke sfeer, goed eten, de kamers zijn wel wat aan de kleine kant maar hebben allemaal een douche of bad,WC en sanitair. het is ook kindvriendelijk!! GEWOON EEN SUPER HOTEL!!

Amigos, Dez 2010
"Een plek om terug te gaan"
Piet en Thilly
8,0
10-01-11 Wat wij dus voor de vijfde keer gedaan hebben.
Je wordt daar echt in de watten gelegd door Bas en Marian, Ander en Jose, Mirelle en Jopie en Johan de ouders van Marian. Wij hebben weer fantastische dagen gehad veel gelachen geweldig goed gegeten. Het is als thuiskomen maar daar moet ik zelf koken en hier doet Bas dat voor ons, alleen veel lekkerder en beter.
Om te skien is het ook heel fijn brede pistes en veel keus in afdalingen. voor elk wat wils.

Um link da Zoover em seu website

Clique aqui para obter todas as opções de gadgets de Zoover

Poll

Qual é o país que serve a melhor comida?

É o proprietário do alojamento?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário do alojamento.Clique aqui para obter mais informações